Zápočet daňovej straty zahraničnej pobočky na zisk materskej spoločnosti - Kubicová, Jana, 1961-
Modely zaobchádzania s daňovou stratou. Prehľad daňových systémov členských krajín EÚ podľa možnosti zápočtu daňovej straty v skupine podnikov. Pravidlá zápočtu daňovej straty zahraničnej pobočky uplatňované vo Veľkej Británii. Podstata prípadu Marks and Spencer. Argumenty proti započítavaniu daňovej straty zahraničnej pobočky na zisk materskej spoločnosti v druhom štáte. Názory na zaobchádzanie s príjmami zo zdrojov v zahraničí. Holandský návrh. Dánsky model. Koordinácia zdanenia korporátnou daňou na úrovni EÚ. Súčasný stav v SR.