Predstavenie IFRS 7 Finančné nástroje: zverejňovanie a iné novinky - Mokošová, Daša, 1979-
Prehľad podstatných informácií o IFRS 7 Finančné nástroje: zverejňovanie (Financial instruments: Disclosures) a jeho celkovom dopade na pravidlá IFRS.