Archív - pamäť školy - Kočiová, Eva, 1961-
Archív Ekonomickej univerzity v Bratislave s postavením špecializovaného verejného archívu (od 2005). História archívu, vývoj, poslanie, činnosť, vydavateľská činnosť, archívne pomôcky.