Šport v historickom kontexte - Partl, Igor
Pozornosť Ekonomickej univerzity v Bratislave rozvoju telesnej kultúry a športu svojich študentov a zamestnancov. Športové úspechy na domácej a medzinárodnej úrovni. Súčasní študenti - vynikajúci športovci, ktorí dosiahli popredné umiestnenie na európskych a svetových podujatiach. Angažovanosť učiteľov EU v športovom hnutí - trénerstvo.