Vyjednávání je nejdynamičtejší komunikační proces - Bureš, Ivan
Schopnosť vyjednávať ako cesta k dosiahnutiu cieľa. Vyjednávanie ako súčasť obchodnej komunikácie v multikultúrnom prostredí. Vyjednávanie a typy ľudí. Umenie rozprávať, ale aj počúvať. Udržanie iniciatívy v obchodnej komunikácii kladením otázok.