Srovnávací reklama je sice přípustnou technikou, ale... - Štajer, Libor
Porovnávacia reklama je v Českej republike od 1.1.2001 prípustnou technikou boja v rámci hospodárskej súťaže. Splnená požiadavka európskej smernice o klamlivej a porovnávacej reklame 84/450/EHS. Porovnávanie systémové, vnútorné a abstraktné. Superlatívna reklama. Kritizujúca porovnávacia reklama. Porovnávacia reklama odkazujúca na zvláštnu ponuku.