Jak pracují poradci generálních ředitelů (CEO) - Nadler, David A.
Dilemy osobného charakteru, do ktorých sa poradca generálneho riaditeľa môže dostať. Nadmerná identifikácia s generálnym riaditeľom. Ego dilema - ako sa poradca vyhne tomu, aby mu privilegovaná pozícia nestúpla do hlavy. Dilema priateľstva.