Efektívny nástroj regionálneho rozvoja - Novota, Michal
Databáza SARIO eviduje desiatku priemyselných parkov tzv. prvej kategórie, ktoré sú pripravené na bezprostredný príchod investora a približne 75 území tzv. druhej kategórie, ktoré treba ešte dokončiť. Pravidlá definujúce priemyselný park. Klasifikácia priemyselných parkov. Formy štátnej podpory pre developérov. Park zo štrukturálnych fondov. Prehľad priemyselných parkov prvej kategórie s etablovanými investormi.