Slovenský neokartezián Juraj Cíger - Sivák, Jozef
Descartov filozofický zámer v diele filozofa J. Cígera (17.10.1914-9.12.2005) Problém celku, totality resp. dynamickej totality. Nedorozumenia okolo Descarta. Descartovo dedičstvo. .