Hodnotový management inovací - Vlček, Radim
Avantgardná stratégia prosperity firmy. "Stratégia modrých oceánov" a hodnotové inovácie. Inovácie produktov prinášajúce maximálnu hodnotu pre zákazníka. Metodické prvky a princípy hodnotového manažmentu inovácií. Funkčný a hodnotový prístup k inováciám. Identifikácia a odstraňovanie kritických funkcií. Inverzná hodnotová analýza.