City brejk ? Do Bratislavy ! - Apolen, Peter
Nárast počtu turistov do Bratislavy. Dôvody, prečo cudzinci navštevujú Bratislavu, sa menia. Už to primárne nie sú pamiatky, ale najmä zábava. City brejk - krátkodobé, najčastejšie víkendové pobyty v menších európskych mestách. Cestovanie bez cestovných kancelárií, na vlastnú päsť. Priame oslovenie potenciálnych návštevníkov mesta v ich domovských krajinách prostredníctvom reklamnej kampane Bratislava zatiaľ nerealizovala. V súčasnosti komunikuje v zahraničí len formou public relations. Reklamná kampaň na silvestrovskú akciu Welcome to Partyslava a jej úspech. Bratislava bude v marketingových aktivitách na prilákanie turistov pokračovať.