Investície zabrali. Aj tie budúce - Kláseková, Martina
Rast ekonomickej výkonnosti Slovenska si v roku 2005 zapísal desaťročný rekord. Vlaňajšok bol rokom investícií. Veľké projekty mal hlavne automobilový priemysel. Vysoký rast HDP. Vývoj zásob. Nové firmy ešte neprodukujú a nevyvážajú, ale zamestnávajú a vyplácajú mzdy. Vyšší celkový disponibilný príjem na Slovensku. Vzrast zamestnanosti na Slovensku. Situácia v domácom a zahraničnom dopyte.