2005 : Rok printov a outdooru - Mazág, Martin
Výdavky na reklamu v roku 2005, aký bude rok 2006. Vývoj mediamixu 2000-2005. Vývoj hlavných ukazovateľov reklamného trhu SR. Objemy reklamy v médiách v rokoch 2001-2005. Vývoj ekonomických ukazovateľov a reklamného trhu SR. Rozmach denníkov pokračuje, out of home - dramatický rast, trh slovenských rádií rástol minimálne. Vývoj reklamného trhu na Slovensku od roku 1996 do roku 2006. Prognózy 2006.