Washington otvára Indii dvere do jadrového klubu - Pressburg, Adrian Peter
Bushovo turné po južnej Ázii. Dohoda o spolupráci medzi USA a Indiou v oblasti jadrovej energetiky, bez toho, aby India podpísala Dohodu o nešírení jadrových zbraní a technológie. Dohodu však bude musieť ratifikovať americký Kongres. Jadrové zbrane v Pakistane. Dodávka jadrového paliva a technológie z USA indickým atómovým elektrárňam.