Dostatok finančných zdrojov pre malé a stredné podniky? - Fetisovová, Elena
Veľký význam malých a stredných podnikov (MSP) v tranzitívnych ekonomikách. Základom rozvoja MSP je ich financovanie, ktoré je v porovnaní s veľkými podnikmi limitované formami aj výškou finančných zdrojov. Nakoľko tvorba interných finančných zdrojov v MSP je nedostatočná, musia sa spoliehať na externé zdroje. V našich podmienkach hlavne na bankový úver. Rozmach úverovania segmentu MSP.