Obchodovanie s emisiami - ďalší finančný zdroj? - Füzyová, Ľubica
Prijatie pravidiel na obmedzovanie produkcie plynov, ktoré spôsobujú oteplovanie klímy. Kjótsky protokol Rámcový dohovor OSN, kvóta produkcie GHG plynov. Záväzky vyplývajúce z Rámcového dohovoru. Pridelenie emisných práv. Systém obchodovania s emisnými kvótami.