Aplikácia princípov e-learningu v podmienkach pedagogického procesu fakulty - Gofusová, Katarína, 1977-
Definovanie e-learningu, jeho aplikácia pomocou výpočtovej techniky, zhodnotenie výskumu realizovaného na Podnikovohospodárskej fakulte EU zameraného na zistenie stupňa využívania výpočtovej techniky a náčrt možných spôsobov využitia e-learningu.