Monitoring bezpečnosti podnikových informačných systémov v SR - výsledky prieskumu - Juriková, Benita, 1973-
Pri zvyšovaní kvality riadenia podniku je dôležité, aby informácie potrebné na riadiace procesy boli pre manažment podniku zabezpečené v dostatočnom množstve, štruktúre a kvalite. Problém bezpečnosti informácií, potreba starať sa o informácie. Riešenie informačnej bezpečnosti v podniku.