Automobilový priemysel vo svete a SR - Korčmároš, Ján
Svetový a európsky automobilový priemysel. Slovenský automobilový priemysel . Slovensko a prínos jeho vstupu do EÚ pre automobilový priemysel. Volkswagen - pilier automobilovej výroby a exportu v SR. Pegeot, Huyndai. Najväčší esportéri tovarov a služieb SR. Vývoj predaja osobných automobilov na Slovensku 1990-2003.