Securitológia. Objektívno-subjektívny charakter bezpečnosti firiem - Korzeniowski, Leszek
Prezentovanie výsledkov vedeckého skúmania problematiky bezpečnosti firiem. Predstavenie názorov na objektívne a subjektívne aspekty bezpečnosti a návrh vlastnej definície a koncepcie modelu bezpečnosti. Securitológia ako veda o bezpečnosti.