Vybrané problémy konkurencieschopnosti univerzitného vzdelávania v podmienkach EU PHF v Košiciach - Lieskovská, Vanda, 1961-
Ponímanie školy ako subjektu, ktorý sa v trhovom prostredí musí správať marketingovo a efektívne. Nutnosť uplatňovania marketingovej koncepcie riadenia na vysokých školách. Vybrané problémy konkurencieschopnosti ýuniverzitného vzdelávanía v podmienkach Podnikovohospodárskej fakulty EU v Košiciach. Potreba uplatňovania marketingovo-hospodárskych zručností do praxe EU-PHF. Filozofia zostavenia rebríčka kvality slovenských vysokých škôl. Problémy konkurencieschopnosti univerzitného vzdelávania.