Stavebným firmám zachutili byty - Sedlák, Miro
Stavebné firmy sa chcú presadiť medzi developermi. Čoraz viac developerských firiem podniká s vlastným stavebným manažmentom. Do hry na bytovom trhu vstúpili aj banky s hypotékami na bývanie pre svojich klientov. Najväčší záujem o byty je stále v Bratislave a byty sú väčšinou predané ešte pred dokončením. Stavebné firmy a development.