Význam a efektivnost marketingových komunikací vzdělávacích institucí - Soukalová, Radomila
Komunikácia v oblasti vzdelávania a jej formy. V konkurenčnom prostredí sa vzdelávacie inštitúcie zamýšľajú nad potrebou efektívnej komunikácie so svojimi cieľovými skupinami. Identifikácia cieľových skupín, poznanie ich atraktívnosti a nájdenie spôsobu, ako s nimi komunikovať - základný krok pri tvorbe komunikačnej stratégie vzdelávacích inštitúcií.