Ekonomická univerzita v Bratislave začína písať desaťročnú históriu členstva v európskej asociácii výchovy doktorandov EDAMBA - Strážovská, Helena
Ekonomická univerzita v Bratislave prijala výzvu predstaviteľov európskej doktorandskej asociácie EDAMBA a svojím členstvom v tejto inštitúcii zaujíma významné miesto medzi poprednými európskymi univerzitami.V dôsledku svojho členstva v EDAMBA boli vo výchove doktorandov akceptované výrazné kvalitatívne zmeny, ktorých jadrom je premena spoločnosti na uvedomelú spoločnosť a z hľadiska univerzít budovanie spolupráce medzi európskymi univerzitami. Deklarácia EDAMBA. Doktorandské programy a smery.