Ženy a muži a reklama ... - Zamazalová, Marcela
Ženské a mužské chovanie v perspektíve spotrebného marketingu. Zbližovanie spotrebného chovania žien a mužov. V dnešnej dobe sa vymedzila typicky ženská a mužská masová kultúra. Ako sa spotrebné chovanie žien a mužov premieta do marketingovej komunikácie, reklamy.