Fórum manažéra teória a prax v riadení podniku
Výsledky vedecko-výskumnej činnosti určené pre prax, výstupy praktickej aplikácie teoretických poznatkov pedagogických, výskumných a odborných zamestnancov v príslušnej oblasti a ostatnej odbornej verejnosti v oblasti ekonomických vied.