Náprava dopadov dôchodkovej reformy
Novela zákona č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení postúpená na rokovanie do parlamentu. Návrh novely sleduje dva ciele - dorovnať jednotlivé typy dôchodkov a priniesť nové zlepšenia vyplývajúce z praxe. Navrhované úpravy jednotlivých druhov dôchodkov. Novela navrhuje zvyšovanie dôchodkov za obdobie odpracované po dosiahnutí dôchodkového veku cez osobné mzdové body (OMB) zo skutočne dosiahnutých zárobkov. Odhad celkových dopadov novely na štátny rozpočet.