Zákonník práce s komentárom - Kováčiková, Eva
Zákon č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce v znení ďalších zákonov a zákona č. 570/2005 Z.z. upravuje pracovné vzťahy zamestnancov a zamestnávateľov. Všetky zmeny, ktoré v zákonníku boli vykonané v uplynulých rokoch, sú v úplnom znení zapracované a komentované. Komentár je doplnený vzormi najpoužívanejších pracovno-právnych podaní, dohôd, oznámení.