Hodnotenie kvality vzdelávania budúcich ekonómov a manažérov SR - Šúbertová, Elena
Podmienky pre získavanie informácií na zlepšenie kvality pedagogického procesu. Spätná väzba ako pom,ocník merania kvality vzdelávania. SWOT analýza aktuálnej situácie na Fakulte podnikového manžmentu EU v Bratislave.