Ekonomické reformy a budovanie znalostnej ekonomiky v Slovenskej republike - Bažó, Ladislav, 1980-
Uskutočňovanie štrukturálnych reforiem na Slovensku a vytváranie nevyhnutných predpokladov na dosiahnutie čo najvyššieho rastu zamestnanosti a produktivity. Vytváranie podmienok pre budovanie a rozvoj znalostnej ekonomiky, ktorá bude vynášať výstupy s vysokou pridanou hodnotou.