Vplyv globalizácie na vývoj obchodu v Slovenskej republike - Ďurček, Adrián
Prejavy globalizácie v maloobchode SR od začiatku 80-tych rokov. Vplyv globalizácie na slovenský maloobchod. Maloobchodná sieť v Bratislave-Petržalke. Porovnanie HDP v parite kúpnej sily jednotlivých regiónov s EÚ 15. Cenové vojny v obchode. Dôsledky cenových vojen a dôvody prečo sa im vyhnúť. Absencia jasných legislatívnych noriem dohliadajúcich na expanziu maloobchodu.