Zmeny v platení poistného podnikateľmi a zamestnávateľmi od 1. 1. 2006 - Cingelová, Zuzana
Zmeny v platení poistného podnikateľmi - poistné do Sociálnej poisťovne, preddavky na poistné do zdravotnej poisťovne. Európsky preukaz zdravotného poistenia. Zmeny v platení poistného zamestnávateľmi. Zmeny v zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti zamestnávateľmi.