Čo priniesli zmeny zákona o službách zamestnanosti - Tichý, Miroslav
Zákon č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti novelizovaný zákonom č. 528/2005 Z.z. a zákonom č. 573/2005 Z.z. Zmeny v obsahovej náplni, ktoré priniesla novelizácia. Účastníci právneho vzťahu v oblasti poskytovania služieb zamestnanosti. Kto je zamestnávateľ, samostatne zárobkovo činná osoba, znevýhodnený uchádzač o zamestnanie. Sprostredkovateľ zamestnania a jeho povinnosti, sprostredkovanie zamestnania, vzdelávanie a príprava pre trh práce. Príspevky na vykonávanie absolventskej praxe, na aktivačnú činnosť, na dochádzku za prácou. Podpora zamestnávania občanov so zdravotným postihnutím. Informačný systém, zverejňovanie údajov, ochrana údajov, kontrolná činnosť.