Vplyv daňového zaťaženia na podnikanie v cestovnom ruchue - Gúčik, Marián
Daňové zaťaženie na Slovensku a v štátoch Európskej únie. Vplyv daňového zaťaženia na zamestnanosť v ubytovacích a stravovacích službách. Vplyv daňového zaťaženia na počet ubytovacích zariadení a počet lôžok. Daňové zaťaženie a motivácia podnikania v cestovnom ruchu.