Nástroje SCM pro plánování a řízení - Nováková, Petra
Úloha supply chain managementu (SCM) odstrániť slabé miesta v dodávateľskom reťazci. Nástroje SCM pre plánovanie a riadenie. Využitie IT systémov. Strategické plánovanie výroby, distribúcie a odbytu. Ďalšia podstatná funkcia nástrojov SCM - supply chain controlling.