Poradenské služby a perspektívy ich vývoja v podmienkach SR - Hanuláková, Eva, 1964-
Charakteristika poradenských služieb a ich prínosy pre podnik z hľadiska perspektívy vývoja týchto služieb a ich využitia v slovenskom podnikateľskom prostredí.