Význam a možnosti poistenia podnikateľských subjektov v podmienkach globalizácie - Kafková, Eva
Význam poistenia, jeho nezastupiteľná pozícia v systéme riadenia rizika a pozitívny dopad na hospodárenie podnikateľských subjektov. Vývoj predpísaného poistného. Vývoj poistenosti. Využívanie poístenia nových rizík v podnikateľskom prostredí. Manažment rizika a jeho realizácia na Slovensku. Krytie rizík.