Automobilový priemysel na Slovensku - Vidová, Helena
Slovensko ako jedna z najatraktívnejších krajín v Európe pre investovanie v automobilovom priemysle. Vývoj investícií do automobilového priemyslu. Ciele Združenia automobilového priemyslu Slovenskej republiky.