Rozvoj trhu expresních a kurýrních služeb - Švadlenka, Libor
Expresné a kuriérske služby ako samostatné odvetvie ekonomiky. Služby s pridanou hodnotou. Čo obsahuje logistický reťazec kuriérskych a expresných služieb. Svetové prvenstvo štyroch kuriérskych spoločností. Budúcnosť trhu kuriérskych a expresných služieb.