Henry Ford a automobilový priemysel - Molnárová, Dagmar
Vývoj automobilizmu a osobnosť Henryho Forda. Henry Ford ako predstaviteľ klasickej teórie manažmentu. Fordizmus a fordove inovácie. Stručný životopis Henryho Forda.