Funkcia nákupu v slovenských výrobných podnikoch - Kita, Jaroslav
Funkcia nákupu a základné charakteristiky prieskumu. Prístup k funkcii nákupu a jej miesto v organizačnej štruktúre podniku. Vybrané výsledky prieskumu.