Situácia na trhu s rýchloobrátkovým tovarom 1,5 roka po vstupe do EÚ - Konštiak, Pavol
Tabuľkové zobrazenie obchodu SR po vstupe do EÚ v roku 2004 a v roku 2005 TOP 10 potravinárskeho obchodu a TOP 10 obchodných spoločností podľa maloobchodného obratu. Situácia na MO trhu s rýchloobrátkovým tovarom. Rozdelenie obratu TOP 50 slovenských obchodných firiem. Rozdelenie obratu podľa jednotlivých obchodných formátov a porovnanie so zahraničím. Prognóza maloobchodného obratu. Zákona a nariadenia, ktoré ovplyvňujú národný, resp. európsky trh.