Controlling ako podpora manažmentu priemyselného podniku a jeho uplatnenie v priemyselných podnikoch na Slovensku - Bestvinová, Viera
Potreba kontrolingu ako podpory manažmentu. Dvojaký význam pojmu kontroling. Kontroling v ekonomickej teórii. Ciele a úlohy kontrolingu.