Vplyv dopravy na životné prostredie - Sakál, Peter
Automobilová doprava ako najväčší zdroj znečistenia ovzdušia vo vyspelých krajinách. Zemný plyn ako jeden z najúčinnejších spôsobov znižovania množstva vypúšťaných škodlivých emisií do ovzdušia. Pozitívne a negatívne spôsoby vplyvu dopravy na životné prostredie. Ekonomické aspekty ochrany životného prostredia u automobilov na plynový pohon. Technické možnosti riešenia emisií v doprave.