Príprava projektových manažérov na Slovensku - Ončák, Peter
Charakteristika súčasného stavu v oblasti prípravy projektových manažérov na Slovensku. Súčasný stav výučby projektového riadenia na vysokých školách na Slovensku. Zabezpečenie výchovy projektových manažérov z praxe.