Teória obmedzení v projektovom manažmente - metóda Kritického reťazca - Chovanová, Henrieta
Metódy v projektovom manažmente používané pri plánovaní projektov. Nežiaduce následky projektovania. Metóda " Teória obmedzení" a jej aplikácia v projektovom manažmente pomocou tzv. metódy Kritického reťazca.