Neziskovky v zdravotníctve - Horníková, Zuzana
Z obsahu: Premena na neziskovky nemocniciam (ne)pomohla. Úskalia transformácie. Reštrukturalizácia. Neziskové nemocnice si hľadajú miesto na trhu. Lobizmus, nie pragmatizmus.