Corporate design a grafická značka - Kafka, Ondřej
Corporate design ako jeden z najviditeľnejších subsystémov corporate identity. Vizuálna identita značky. Umenie zaujať na prvý pohľad. Delenie značiek podľa tvarovej štruktúry: značky obrazové, typografické a kombinované. Tendencia zjednodušenia značiek. Nadčasovosť značky. Popis značky v manuáli.