Vývoj logistiky ako dôležitého faktora konkurencieschopnosti priemyselných podnikov - Fidlerová, Helena
Charakteristika vývoja logistiky priemyselných podnikov. 1. fáza logistiky - 50-te a začiatok 60 tych-rokov. 2. fáza vývoja logistiky - do obdobia 80-tych rokov. 3. fáza logistiky. 4. fáza logistiky. Zlepšovanie procesov. Dôležitosť procesného chápania logistiky pozdĺž celého hodnotového reťazca.