Logistika rastie stále hlavne na západe - Sedlák, Miro
Logistickému segmentu sa darí hlavne v krajinách Beneluxu, pričom Belgicko kraľuje v oblasti logistických priestorov. Logistické priestory v krajinách strednej Európy a na Slovensku. Logistické priestory v Bratislave a mimo nej. Výnosy logistických priestorov v strednej a západnej Európe. Najlepšie lokality pre industriálny a logistický development.